אודותינו
מסעדת עבדו הדייג הוקמה בשנת 2004 ע"י עבדו מנסור ויהודה גצלר.
שני השותפים הכירו בים, הלכו לדוג ביחד ולאחר מכן לחנות של עבדו - הפועלת כ- 45 שנים - שם, עבדו היה מבשל להם ארוחות דגים ליליות.
במהלך השנים נוצר בין השניים קשר חזק של חברות.
קשר זה הפך לשותפות עסקית כאשר בית העסק הצמוד לחנותו של עבדו נסגר, והשניים החליטו לפתוח יחד מסעדת דגים אשר תוכל להגיש לסועדים ישירות את הדגים הטריים העולים בחכתו של עבדו מידי יום.
להזמנת מקום
טלפון: 03-5182595
שעות פתיחה
אנו פתוחים החל מ 11:00 עד 23:00 בכל ימות השבוע
רחוב יפת 37, תל אביב-יפו
Yefet 37, Tel-Aviv Jaffa
מדברים על עבדו הדייג

למאמר המלא לחץ על התמונה
מגזין "גורמה" של "את", יוני 2004
אתר הארץ:
דגים כמו פעם
Haaretz:
Dining Out In Pursuit of Simplicity


The Jerusalem Post:
Top 5: Secret stories of Jaffa
Hungry In Tel Aviv - Restaurants
A guide for the best restaurants and eateries in Tel Aviv. Created by two eat out lovers who would like to share their culinary experiences.


NRG מעריב:
מזל, דגים! 10 המקומות המומלצים למאכלי ים
בלוג "קרוב לצלחת" - הפינה של מיקה
"בחודש האחרון ביקרתי בשתי מסעדות המתמחות בתחום אוצרות הים, שלא מתפשרות על טריות המצרכים ועל המקצוענות"
